Monday, May 10, 2010

My first post

Alhamdulillah, akhirnya me dah ada own blog setelah berjaya dipujuk oleh hubby and my sis. Hubby said i'm good in writing; yer ker nie? ker perli ni... mana taknya everytime merajuk or there's a few thing yang nak argue dan tak mampu nak diluahkan face to face me akan tulis surat kat hubby (that's more heart to heart talk..kan...), sejak dari belum kahwin sampailah sekarang me akan sentiasa menulis. Sama jugaklah waktu budak-budak dulu, kalu merajuk dengan sesaper me akan tulis surat kat my sis yang waktu tu menetap kat utara, siap suruh dia balik lagi amik kita or else kita lari..hahahhah! Kelakar ker..huhuhu...anyway this an intro for my first post...segala apa yang ditulis adalah yang lahir dari hati, kalu ada kata-kata yang langsung ataupun secara tidak langsung menyentuh mana-mana pihak pohon ampun dan maaf dunia dan akhirat, me hanyalah insan biasa yang sering melakukan kesilapan dan sedang belajar untuk mencari kesempurnaan.

4 comments:

  1. yg ini tulisan nya amat kecik derr..kena pakai kanta

    ReplyDelete
  2. alo sis, your blog font pun lebih kurang me jugak ok

    ReplyDelete
  3. wah!! i dah follow u.. u bile lagi!!! hehehehe

    ReplyDelete
  4. i will follow you...huhuhu...

    ReplyDelete